Tre saker man kan göra i Kristanstad

Det spelar ingen roll om du kanske bor här och arbetar som elektriker i Kristianstad eller om du planerar ett besök. Staden har massor att erbjuda och dessa tre tips passar alla! 

1. Heliga Trefaldighets kyrka

I kyrkan anordnas regelbundet både konserter, morgonmässor, musikgudstjänster och sinnesromässor. Alla är välkomna att besöka kyrkan för att sitta ned en stund, kanske tända ett ljud eller bara gå omkring och titta på allt det vackra som finns inne i kyrkan. Den byggdes på 1600-talet och är ett perfekt resmål.

Kyrkan är öppen alla dagar mellan 10.00 - 16.30 och du hittar den mellan Stora Torg och järnvägsstationen. 

2. Tivolibadet

En badanläggning för både stora och små. Här finns det möjlighet för både motion och massor av lek. En perfekt plats att koppla av lite eller låta barnen få busa av sig en stund. Tänk på att man måste ha eget hänglås till klädskåp och att alla lås klipps upp varje dag efter stängning, så lämna inte kvar något över natten.

Simhallen har varierande öppettider och du kan läsa mer på Kristianstad.se om du vill planera in en tid som passar. Du hittar badanläggningen på Tivolibadsgatan 4.

3. Äventyrsgolf

Som bangolf, men med lite mer spänning! Äventyrsgolf är en aktivitet som passar de allra flesta. I Kristianstad finns det en bana med 12 hål med varierande svårighetsgrad och det finns även en kiosk. Alldeles i närheten finns även både boende och restaurang. Äventyrsgolf är en sommaraktivitet.

Du hittar banan på Stridsvagnsgatan 5. 

1 Oct 2021