Putsa fönster på enkelt sätt

Jag har ju redan varit inne på detta med att putsa fönster och gett er bra tips kring det. Men nu vill jag tipsa om en grej, som kan underlätta putsningen av fönster ännu mer. Det är en fönsterputsrobot. En fönsterputsrobot kan alltså putsa dina fönster, åt dig! Utan att du behöver direkt göra annat än att sätta dit den där den ska putsa. Idag är det ju en massa prylar som är i form av olika städrobotar. Det är ju inte ovanligt att ha en robotdammsugare, så varför inte då även ha en fönsterputsrobot. Det gäller bara att hitta en bra modell, för att inte säga bäst i test!

Hitta rätt fönsterputsrobot

Om du funderar på att köpa dig en fönsterputsrobot, så kan det vara bra att jämföra olika modeller mot varandra. Det är ju bra att ha en som har en bra sugförmåga. Det är ju ett måste att den har bra fäste på rutorna och inte ramlar ner! 

Andra saker du bör jämföra inför valet av en fönsterputsrobot det är hur bra den är på att göra rent, om det går att programmera den på olika sätt samt om du kan styra den på egen hand eller inte. 

För att underlätta för dig själv, så kan du läsa bästitest365s test av fönsterputsrobotar. Då kan du få en bra uppfattning om vad det finns och var du kan hitta den bästa fönsterputsroboten för dig och dina fönster. 

18 Nov 2021