Tips för dig som anlitar rörmokare

Det finns tillfällen då det är ett måste att anlita en rörmokare Uppsala. Det är när det handlar om olika VVS-arbeten som ska göras. Det kan vara att dra in rör och annat till diskmaskin, tvättmaskin eller om du ska göra en badrumsrenovering. Rörmokare kan detta med att handskas med både vatten- och avloppsledningar. Det som de bland annat kan göra är att dra vatten- och avloppsledningar i och till hus. De jobbar även med  installationer som leder till vatten- och/eller avloppsledningarna. Det kan då handla om kranar, duschblandare, anslutning för värmepump, golvvärme och annat. 

Vad ska du tänka på när du anlitar en rörmokare?

Det är viktigt att du anlitar en rörmokare som har rätt utbildning samt de rätta certifikaten. Det är smart att kolla efter referenser med mera eller fråga vänner om vem eller vilka de anlitat. Det går även att kolla med rganisationen VVS installatörerna dit certifierade rörmokare får ansluta sig för att styrka sin ställning. 

Det är även bra att kolla av flera rörmokare i Uppsala för att få det bästa priset. Du bör därmed alltid begära en offert. 

När du valt en rörmokare som du vill anlita, se då till så att det blir ett skriftligt avtal. Förvisso ska muntliga avtal gälla men det är alltid bra att ha allt på papper. Det är en trygghet för både dig och rörmokaren. Där i avtalet ska allt stå med som ni har bestämt samt priset och tiden för det hela.

6 Dec 2020