Hur gör man rent ett epoxigolv?

 

 

Epoxigolv det är vanligt att se i offentliga lokaler eller i butiker, garage, industrier, trapphus med mera. Golvet i sig är tåligt och skapt för att stå emot tuffa tag. Men, det gäller ju även att hålla dessa rena. Det är svårt att göra rent dem med bara en vanlig mopp. Det allra bästa är att använda en så kallad skurmaskin. Nu har inte alla en sån stående precis, men det finns ofta städföretag som har sådana. Det är klart, om du äger en butik, eller fastigheter med epoxigolv, så kan det vara värt att investera i en sådan maskin. Det för att slippa anlita en extern städfirma varje gång. 

Dags lägga nytt epoxigolv?

Kanske det inte längre går att få rent det golv du har, eller så ska du satsa på att ha epoxi istället för det material och golv du har idag? Då kan det vara bra att anlita proffs på att lägga sådan golv. Det är inte så enkelt att göra på egen hand. Det finns många fördelar att ha ett golv i epoxi. Det är slitstarkt och tål det mesta. Det går även att få specialgolv så att det står emot kemikalier och annat. 

Ta hand om ditt epoxigolv

Som sagt, ditt epoxigolv må stå emot det mesta, men smuts kommer även på den typen av golv. Så det är viktigt att se till att göra rent dem och det regelbunder och på rätt sätt. 

17 Feb 2021