Hitta bästa städprodukterna

Oavsett om man städar hemma eller på andra platser så gäller det att ha bra städprylar. Dels är det bra att ha en dammsugare, samt mopp och hink så väl som olika rengöringsprylar, medel och annat smått och gott. Om du ska köpa lite dyrare saker, som en dammsugare till exempel så är det inte fel att kolla efter vilken som är bäst i test. Det kan du göra på hemfakta.se som ett exempel. På den sidan finns det en massa olika sorters bäst i test på en massa bra prylar du kanske känner att du behöver.

Vad bör du ha för städprylar?

Det finns mängder av bra prylar att städa med, men här är en bra lista med bra saker att ha:

– Dammsugare.
– Golvmopp.
– Hink.
– Dammvippa.
– Borstar.
– Dammborste.
– Skurblock.
– Skursvampar.
– Sopar.
– Sopset.
– Vaskrensare.
– Slaskrensare.
– Spackelskrapa (för att ta bort tuggummin etc.)
– Fönsterputs.
– Städhandskar.
– Sprayflaskor.

Sedan är det bra att även satsa på olika sorters rengöringsmedel. Sedan finns det givetvis en massa mer bra städprylar som du kan välja att köpa. Det allra viktigaste är dock dammsugare, mopp, ett gäng med trasor och rengöringsmedel, för med det kommer du långt. 

Två saker som avgör ditt köp av dammsugare är din budget samt storleken på bostaden. En dammsugare kan kosta mellan 700 kr och upp till 5000 kr. Centraldammsugare kan kosta lite mer än så plus att du måste lägga ner tid eller pengar på att montera och installera en centraldammsugare.

9 Jan 2021