Funderar du på att börja med padel?

En kul sport som bara under de senaste åren kommit att bli väldigt populärt, det är att spela padel. Det går att göra på en padelbana, utomhus eller inomhus. Det är dock bra att skaffa rätt utrustning för att spela. Bland annat är det bra att satsa på ett padel rack, som passar dig och din nivå. Dessa finns i olika former och med olika tyngder. Sedan kan det även vara bra att satsa på särskilda padel skor. Jämför gärna olika sådana skor på FitnessFrank. Sedan, när det gäller kläder, så räcker det att du har på dig det du tycker är bekvämt. Det räcker bra med en enkel t-shirt och ett par träningsbyxor eller shorts.

Testa något nytt

Om du inte testat padel än, gör det! Även de som säger att de inte gillar att träna, de brukar fastna för denna sport. Det är nog för att det inte känns som man tränar när man spelar. Man har helt enkelt bara skoj och får då bra träning på köpet. Så varför inte ta med en vän till närmsta padel hall och testa? Det är ju alltid bra att röra på sig. Varför inte göra det i form av en kull bollsport som detta är. Det påminner om både tennis och squash kan man säga. 

Du behöver inte ens satsa så mycket pengar på utrustning hellre, då det räcker bra med ett par padelskor, ett padel rack samt en boll. Sedan är det bara att köra!

3 Nov 2021