Digitala lås på arbetsplatsen

Besöker man ett företag idag så är det inte helt ovanligt att de har ett flertal olika låssystem. KOntoren är låsta med en slags nyckel, tillverkningsgolvet har sina lås och sedan tillkommer diverse förråd och uthus med speciallås, hänglås eller bara en regel som håller dörren på plats. Det är ett dumt system för det kommer att finnas tillfällen då man står på ett ställe utan att ha rätt nyckel och får gå tillbaka. Eller ännu värre - rätt nyckel är borta för alltid och man blir tvungen att byta låsen. Då är det bättre att satsa på ILOQ - ett smart låssystem som gör att man kan slänga alla nycklar! 

Det går att programmera

Digitala lås är egentligen inget nytt. Det finns de som har kodlås på sina arbetsplatser, men den dörren har då oftast en kod som alla kan. Även de som slutat jobba där och så ska det ju inte behöva vara. Med ILOQ så får ditt företag ett lås som går att anpassa väldigt enkelt. Städföretaget kan få tillgång under begränsade tider, och de som jobbar på företaget kan stängas ute samma dag de slutar jobba där. Det går även att styra låsen inom tidsramar så att de som jobbar där enbart får tillgång till lokalerna på arbetstid, eller enligt tider ni kommit överens om. 

Det bästa med ett digitalt låssystem är att man slipper tänka på nycklar helt och hållet. Det blir billigare i längden, och man slipper fundera på borttappade nycklar. 

5 Feb 2021