Om oss

Ny ägare till Limhamns Kemomat

Vi har nu köpts upp av Möllers tvätt. En fullservicetvätt som etablerades i Trelleborg redan 1869. Detta kommer att innebära fördelar för dig som kund, eftersom vi nu täcker upp ett större geografiskt område och har tillgång till ännu större resurser.

I familjens ägo sedan 1972

Limhamns Kemomat har varit i familjens ägo sedan 1972 och har funnits i nuvarande lokaler sedan 1990. Robert Serruys började att att arbeta i företaget i slutet av 1980-talet och tog över verksamheten 1995. Sedan dess har han gjort en hel del investeringar, bland annat i en skjorttvätt samt en större vattentvätt.

Fullserviceföretag

Limhamns Kemomat är idag ett fullserviceföretag inom konsumenttvätt med tvättning av byxor, kavajer, kjolar, klänningar, jackor samt skinn och mocka. Plaggen tvättas i en speciell tvättvätska som framför allt avlägsnar fettet från kläderna. Det är även mycket som görs för hand på tvätteriet, bland annat fläckborttagning, pressning och strykning av plaggen. Skjortor stryks emellertid inte numera utan blåses istället släta. Det här innebär att tvätteriet kan erbjuda tvättning och efterbehandling av 5 skjortor för 135 kronor.

Kunderna tycker att det är otroligt skönt att slippa stå på söndag kväll och stryka skjortor inför den kommande arbetsveckan. På det här sättet får de mer tid över för familjen!

Tvättning och mangling

Hos Limhamns Kemomat kan man även lämna in dukar, lakan och gardiner för tvättning och mangling. Företaget har även en del uppdrag för saneringsbolag. Det rör sig ofta om försäkringsärenden där kunden har råkat ut för brandskador, rökskador eller vattenskador. Här arbetar man framför allt med vattentvätt av textilier.

Limhamns Kemomat har börjat med ett nytt koncept där man hämtar och lämnar kläder ute på företag. På det här sättet slipper personalen att ta sig till tvätteriet och kan hämta ut rena och pressade kläder ett par gånger i veckan.

Robert sitter i styrelsen för Tvätteriförbundet och han menar att det är viktigt att vända sig till ett tvätteri som är auktoriserat av förbundet. Detta är en garanti för att man gör ett bra jobb och att man får ett bra resultat. Limhamns Kemomat satsar även på att ge en god service i form av snabba leveranser. Kvalitet och service, vad mer kan man begära?

Kontaktuppgifter

Limhamns Kemomat AB

Tegnérgatan 37
216 14, Limhamn

Tel: 040-15 88 46
E-post: info@limhamnskemomat.se
Vi finns även på  www.alltomlimhamn.se

Öppettider:
Måndag till fredag 10–18.

Per Möllers Tvätt AB

Algatan 46
231 42 Trelleborg

Öppettider:
Butiken:
Måndag till fredag 10–18.
Tvätteriet:
måndag till fredag 07–15.

Telefon: 0410-100 05
Fax: 0410-138 88
E-post: info@mollerstvatt.se

Limhamns Kemomat AB

Tegnérgatan 37, 216 14, Limhamn

Tel: 040-15 88 46